Lichte, middelzware of zware autolaadkraan? We hebben ze allemaal

Dankzij onze verschillende merken hebben we zowel middelzware en zware als lichte, compacte laadkranen.

  • Lichte kranen: 0,5 ton/meter tot 11 ton/meter. Voor de kranen van Maxilift en Ferrari is een PTO niet noodzakelijk. Ook geschikt voor bestelwagens en aanhangwagens. Verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, van handbediend tot volledig elektro-hydraulisch. Deze lichtgewicht kranen zijn eenvoudig in gebruik en snel te monteren.
  • Middelzware kranen: tussen 11 en 24  ton/meter
  • Grote kranen: tussen 24 en 200 ton/meter

Binnen ons gamma hebben we kranen van 1 tot 9 trappen uitschuifbaar, uitbreidbaar met een fly-jib tot 36 meter. 

Ook alle aangepaste toebehoren

Naast de autolaadkraan voorzien we je ook van de aangepaste toebehoren, waaronder hijslieren, radiografische besturing, palettenhaken, grijpbakken, rotators,…

Dsc 0172
Dsc 0687
Dsc 0175
Dsc 0946
Dsc 0266

Hoe komen we tot de juiste laadkraan op jouw vrachtwagen? 

  1. Maak een afspraak met ons tijdens het aankoopproces van je nieuwe vrachtwagen. Breng gerust je vrachtwagenleverancier mee, zodat we meteen met alle betrokken partijen rond de tafel zitten.
  2. Tijdens dit gesprek bespreken we nauwgezet waarvoor je de autolaadkraan wilt inzetten. Zo analyseren we aan de hand van jouw bedrijfsactiviteiten je laad- en losbehoeftes en berekenen we de vereiste ton/meter. Hoe ver moet de kraan reiken? Wat wil je tillen? Moet je ook op hoogte laden en lossen?
  3. Vervolgens krijg je advies op maat voor de juiste kraan. Daarbij ontvang je een gedetailleerde gewichtsberekening, wat van belang is voor je vrachtwagenleverancier. 
  4. Na de aankoop van je vrachtwagen ontvangen wij het chassisplan. Op basis hiervan plannen we tot de op de millimeter juist de opbouw van je laadkraan. 
  5. Wanneer de vrachtwagen geleverd is, gaan wij aan de slag voor de montage, het spuitwerk en – indien gewenst –  de verdere opbouw van de laadbak of het containersysteem.
Recent werk

Autolaadkranen: onze realisaties

Interesse in een hydraulische kraan op jouw vrachtwagen?

Maak je afspraak voor een eerste bespreking. We nodigen je graag uit in Kasterlee waar je al meteen onze mogelijkheden kan zien. Ook afspraken ’s avonds en tijdens het weekend zijn perfect mogelijk. Indien gewenst komen we bij jou langs.

Maak je afspraak