Onderhoud & herstellingen

Ons team van ervaren technici onderhoudt en herstelt alle hydraulische toepassingen op vrachtwagens, inclusief de volledige carrosserieopbouw. Wij bouwden een enorme ervaring op in de hydraulische componenten van kranen, laadbruggen, containersystemen,…. 

Met het oog op een maximale bedrijfszekerheid houden wij alle hydraulische toepassingen op jouw vrachtwagen in topconditie. 

Dankzij ons uitgebreid magazijn met reserveonderdelen beperken wij de reparatietijd. Wanneer gewenst voorzien wij je van een vervangvoertuig zodat je niet hoeft te wachten tijdens het onderhoud of de herstelling. 

Dsc 0879

24/24 interventieservice

Wanneer een kraan, laadbrug of containersysteem op locatie blokkeert, dan heb je nood aan een snelle oplossing. Dankzij de flexibele bedrijfsstructuur van Jan Noyens nv mag je rekenen op een supersnelle service. 

Eén telefoontje en één van onze volledige uitgeruste interventiewagens rukt uit om jou uit de nood te helpen. Wij zijn 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar voor noodinterventies.

Eigen spuitcabine

Wij hebben een eigen spuitcabine om een volledige vrachtwagen – inclusief de opbouw – in de gewenste kleur af te werken. De afmetingen van onze spuitcabine zijn voldoende groot om een oplegger volledig binnen te rijden. 

Ook voor spuitopdrachten van externe vrachtwagens en voertuigen kan je steeds bij ons terecht.